Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl


Hallo Allemaal,

Ik ben Christa Dagevos en ik ben op 11 februari om 20.50 geboren, ben 43 cm lang en weeg 2750 gr. Ik ben lekker heel voorspoedig thuis geboren, drink  heel goed aan de borst en ik ben echt het prinsesje van Papa.

Liefs Chris.

Inmiddels is Chris nu 11 maanden oud en ze gaat als een speer vooruit! We hebben haar eerste Sinterklaas achter de rug en ook kerst zit er weer op. Sinds 7 december kruipt ze door de hele kamer heen, trekt ze zich helemaal zelf aan van alles op en loopt langs de tafel, banken, stoelen etc. Opeens gaat alles heel snel en moet je soms op zoek naar mevrouwtje (ze is pijlsnel).

We hebben inmiddels al een hop sneeuw meegemaakt. Het begon op 20 december, toen zijn we voor het eerst op de slee gestapt wat Chris prachtig vond! Daarna zijn we op eerste kerstdag weer gaan slee├źn met Jurgen.

 

Van 2 t/m 8 januari zijn we op wintersport vakantie geweest met Chris en ook dit vond ze prachtig. Lekker door de sneeuw gebanjerd en gesleed. Verder weten we sinds de vakantie dat ze gek op frietjes is (van wie zou ze dat nu hebben??) !!Chris is vrijwel altijd vrolijk en wordt heel ondeugend (soms zelfs een beetje stout....prachtig!!). Inmiddels is ze 74 cm lang en weegt ze ongeveer 8200 gr.
  
Meer over Chris Maree...

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.