Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Vandaag is mijn feestje

13 februari 2010
De dag begon dus met het taartenspelletje. Daarna zijn we meteen aan de slag gegaan: boodschappen doen. We hebben nog even een mooie ballon opgehaald en de laatste hapjes etc gehaald. Thuis heb ik papa en mama heel goed geholpen met het uitpakken van de boodschapjes:

  
Effe kijken......                         Ja, hebbes!!!!!                        Kijk eens papa, voor jou!

Daarna ben ik lekker gaan slapen en ik heb wel 3 uur geslapen. Ik dacht laat ik maar goed uitgerust zijn voor het feestgedruis. Ik lag nog te slapen toen de eerste visite al binnenkwam, maar 45 min later werd ik ook wakker en toen mocht ik in mijn mooie verjaardagsjurk naar beneden om cadeautjes uit te pakken. Ik was zeer aangenaam verrast door al die visite beneden (opa's en oma's, tante Marianne en Huub en de buurtjes).

 
En ik mocht allemaal cadeautjes uitpakken, echt leuk!!

Daarna mocht ik eindelijk een stukje van mijn lekkere taart eten. Een mooi kaarsje met 1 erop. Ik heb de hele dag genoten. Ik mocht van iedereen wat lekkers,ik heb uit alle kopjes en glaasjes van de tafel mogen snoepen en niemand die er wat van zei. Ik heb naar iedereen gelachen en iedereen lachte terug.

Leukste was dat ik eigenlijk alles mocht van papa en mama en van iedereen die er was!!!!

Ik heb totaal geen last van de drukte gehad, eigenlijk vond ik het wel erg gezellig. En ik mocht natuurlijk de hele dag cadeautjes uitpakken.

Ik was echt het prinsesje van de dag!! En zo gedroeg ik me dan ook maar, hihi!!


Kijk mij eens lekker taart eten......
 

Huub en Jurgen (mijn 2 neefjes) waren er ook:
 
En als laatste kwam tante Kim 's avonds nog langs! Die hadden we echt een tijdje niet meer gezien. En het leukste was nog dat ze wel 3 hondjes mee had genomen.
Ik ben gek op hondjes:


Kortom, het was een heerlijk dagje....

Taart maken

12 februari 2010
Vandaag heeft mama mijn taart gemaakt. Samen met buurvrouw Noor is ze de hele avond bezig geweest met mijn verjaardagstaart: een roze!!! Noor kan hele mooie taarten maken en heeft hiervoor ook alles in huis, dus mama heeft veel kunnen leren:

 
                 Zo begint het                                   Zo gaat de marsepeinen laag eromheen

 
          En dan ziet het er zo uit                        Dan alle vormpjes en letters uitsnijden

 
    En dan wordt zo de grote taart                   En zo Chris d'r kleine eigen taartje

Chris werd de volgende ochtend wakker en toen zijn we meteen naar de taart gaan kijken beneden. Ze vond hem zo mooi dat ze er direct met d'r volle hand in greep. Gelukkig kon ik de taarten nog net redden en heb ik haar hem heel zachtjes aan laten raken!Ze vond de taarten schitterend (om mee te spelen!!!)

Hoeraaaaaa!!! Ik ben jarig vandaag!!!

11 februari 2010
Hieperdepiep hoeraaa!!! Ik ben vandaag jarig en het is groot feest hier in huis. Vanochtend werd ik heerlijk tussen papa en mama wakker. Mama had me vlak voordat ik echt wakker werd nog even tussen papa en mama in gelegd. Zodra ik mijn ogen echt opendeed werd er gezellig voor mij gzongen en dat vond ik geweldig! Elke keer als "Lang zal ze leven" weer afgelopen was begon ik weer te swingen, zodat papa en mama weer opnieuw begonnen.

Toen ging mama een lekker flesje voor me maken en zijn papa en ik even later ook naar beneden gekomen. Daar hingen inmiddels allemaal slingers en ballonnen en ik ben gek op ballonnen. Eerst even lekker mijn flesje melk gedronken en toen op naar mijn enorme cadeau die midden op mijn speelkleed stond!

 

Joepie!!! Een roze loopfiets! Wat een feest!! Ik heb mama en papa even duidelijk laten horen dat de bel het goed doet hoor!

 

Daarna hebben we even gezellig met z'n drietjes ontbeten, ik op mijn mooie versierde verjaardags- troon. En toen douchen want we gingen op naar de kinderboerderij, konijntjes kijken. Eerst nog even mijn verjaardagstaart opgehaald. Spannend!
Aangezien het vandaag heel koud is heb ik mijn skipak maar aangterokken met mijn muts en wantjes. Heerlijk warm.

  

Ik heb op de kinderboerderij een ezel gezien, wat pony's, kippen en schapen, cavia's en natuurlijk konijntjes. Die heb ik zelfs geaaid, dat was echt leuk! Papa en mama dachten misschien nog dat ik bang was, maar dat ben ik natuurlijk niet. Ik heb thuis Cinta toch? Die aai ik ook heel vaak.

 
 

Thuis eerst even bijna 3 uur geslapen en toen weer helemaal vrolijk in mijn verjaardagskleertjes de eerste visite ontvangen: oom David en tante Bianca!! Ik heb een prachtige roze vliegtuig van hun gekregen met geluid. Vlak erna kwamen oma en vrienden van haar binnen en van oma heb ik een mooie lichtroze voorjaars-jas en een flesje voor mijn baby gekregen.

 

Verder heb ik vandaag nog een mooi jurkje gekregen, nog een pachtige fuchsia roze winterjas, wat boekjes en een vet coole laptop, met een echte muis! Kijk mij eens!

 

Dank jullie wel allemaal voor de prachtige cadeautjes! Het was echt een heerlijke dag. En nu lekker naar bedje toe. Weltrusten...

Mijn eerste verjaardagscadeautje!

09 februari 2010
Vandaag was ik een dagje bij opa en oma in Zeeland en je raad het nooit! Ik heb mijn eerste verjaardagscadeautje al gekregen. Opa en oma hebben voor mij een prachtig fietsstoeltje gekocht! Ik kan er al heel goed in zitten en kan niet wachten tot het weer een beetje warmer wordt, zodat ik lekker een stuk kan fietsen!

Kijk mij eens mooi zitten?

 

Verde steel ik altijd de show daar in Zeeland. Ik speel de hele dag met opa en oma, laat al mijn kunstjes zien, eet, drink en slaap er lekker en dans het liefst de hele dag op leuke muziek. Opa gaat altijd met mij zingen en dat vind ik ook heel erg leuk. En ik leer daar ook traplopen, dat mag ik thuis niet, want papa en mama hebben een gladde trap!

Ik vermaak me altijd prima bij opa en oma en 's avonds ga ik dan altijd weer met papa mee terug.


Ik wordt alweer bijna 1 jaar!

07 februari 2010
Gisteren heb ik weer 2x losgestaan! Ik heb dan niet echt door mama me loslaat. Dan sta ik nog ergens naar te kijken en dan sta ik ineens een paar seconden helemaal los. Langzaam laat ik me dan door mijn knieeën zakken en dan ben ik gelukkig weer veilig aan de grond!

  

Volgende week word ik alweer één jaar!! Dit is het resultaat van een jaar van borstvoeding en heel veel knuffels:

  
 
 
 
  
Foto's respectievelijk van boven naar benden:
- 3 dagen oud
- 3 maanden oud
- 6 maanden oud 
- 1 jaar oud

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.